2012-03-12 07:15:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - munkahelyi karrierje felfelé ível

Napi horoszkóp március 12.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy munkahelyi konfliktus sohase jön jól. Különösen nem egy ködös-borús hétfő reggelen. De meglehet, épp a saját mogorvasága okozza a külső ködöket, és borúkat. Igazítsa mosolyra reggel az arcát! A tükör segít ebben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Gyanakvóvá, bizalmatlanná vált mostanában. A gyanakvásával viszont magától hívja elő a környezetéből azokat a dolgokat, amiktől épp félt. Ha elgondolkozik ezen a misztériumon, akkor már visszájára is tudja fordítani a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha ön még független, akkor itt az ideje, hogy észrevegye, valaki önre ácsingózik a munkahelyén. Persze, ha elégedett a jelenlegi párkapcsolatával, akkor az ilyesmit tilos észrevennie. Ellenkező esetben ez balgaság.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre helyrebillent a lelki egyensúlya. Ezt egy jó barátjának is köszönheti, aki kényes ügyekben végre helyére tette az ön lelkét. Hálálja meg neki azzal, hogy ön is tesz valamit érdekében. Ha nem tudja, mit, kérdezze meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában kissé önző módon bánik a családtagjaival. Ideje lenne elgondolkoznia azon, mi mindent is köszönhet nekik, mennyiszer számíthatott rájuk, és végül is mire menne nélkülük. Mutassa is ki végre a háláját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre sokat bepótolhat abból, amit az eddigiekben elmulasztott megcselekedni, legyen az hivatalos ügy, vagy otthonában felhalmozódott vasalni való. Kedvese fénylő napsugár életében: kényeztesse, szeresse!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az önt súlytó munkahelyi nehézségeket beszélje meg a családtagjaival is! Nem hordozhat el minden problémát magában. Sok minden már attól megoldódik, hogy kibeszéli. Vagy legalább nem érzi akkora tehernek, ha szeretteivel megoszthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hogy ez a nap jól vagy rosszul alakul, az szinte teljese egészében az ön kezében van. Mindenesetre igyekezzen megtalálni a hangot azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerül. És lehetőleg kerülje az oktalan pletykálódást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten forrófejű, sőt, mi több, forróvérű lehet. Flörtölni nem árt, attól azonban óva inteném, hogy ennél tovább menjen, többe bocsátkozzon. Egy fájó munkahelyi probléma ma végre megoldódhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mosolyra csak mosoly lehet a válasz: ez nagy igazság, és valóban meglepően sokszor bejön. Habár a jegyén áthaladó Plútó a folyamatos gond terébe helyezi a Bakokat, mégis igyekezzen jó képet vágni hozzá. Ez tényleg segít.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre rendezheti függőben levő pénzügyeit, így egy csomó problémájára megoldást találhat. Persze önnek a gond motor: az egyedüli tényező, ami megmozdulásra sarkallja. Legyen hálás, hogy van gondja bőven, s így módja a fejlődésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkahelyi karrierje felfelé ível. Uralkodó bolygójához közelít a szerencseosztó Vénusz: minden reménye hamarosan valóra válhat. Sok illúzióját megvalósíthatja a közeljövőben. Legyen bátor az álmodozásban!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: